Menü
Sepetim
Meliora Pasta Akademi ile Daima Daha İyiye

16 Haftalık Profesyonel Pastacılık Eğitimi

16 Haftalık Profesyonel Pastacılık Eğitimi
16 Haftalık Profesyonel Pastacılık Eğitimi
16 Haftalık Profesyonel Pastacılık Eğitimi
16 Haftalık Profesyonel Pastacılık Eğitimi
Yeni Çok Satılan
16 Haftalık Profesyonel Pastacılık Eğitimi
16 Haftalık Profesyonel Pastacılık Eğitimi
16 Haftalık Profesyonel Pastacılık Eğitimi
16 Haftalık Profesyonel Pastacılık Eğitimi
16 Haftalık Profesyonel Pastacılık Eğitimi
185.000,00 TL
  • Stok: Stokta Var
  • Model: 16HPPE
  • Sertifika: Dahil
16 Haftalık Profesyonel Pastacılık Eğitimi - Meliora Pasta Akademi ile pastacılık eğitimlerini keşfedin, size özel sunulan birebir pastacılık eğitimleri. 

Eğitim Süresi

  • 16 Hafta
  • 300 Saat

Eğitim Ücreti

  • 185.000 ₺
  • %20 İndirim 148.000 ₺

En Yakın Eğitimler

  • Haziran 2026
  • 185.000 ₺

Yaş Aralığı

  • 18-45
  • Sıfırdan İleri Seviye

Meliora Pasta Akademi

16 Haftalık Çalışma Programı

1.Hafta

  • 3 Çeşit Pandispanya
  • 5 Çeşit Krema
  • Glaze Soslar
  • Sponge ve Devils kek

2.Hafta

  • Pasta Sosları
  • Çikolata ve Mermer Dekor Çalışmaları

3.Hafta

  • Yapılan tüm hazırlıklardan: Pasta yapımı, dekor ve süslemeler

4.Hafta

  • Fransız Pastalar (Portakal, Cocostar, Fıstık, Frambuaz, Limon, Fındık)
  • Fransız Ekler
  • Macaron

5.Hafta

  • 3 Çeşit Muffin (Elma, Vişne, Çikolata)
  • Carrot Cake
  • Cookies (American Cookie, Brownie Cookie, Starbuck Cookie 2 çeşit)
  • Brownie

6.Hafta

  • Tatlı ve Tuzlu Kurabiyeler
  • Elmalı Kurabiye, Fındıklı ve Fıstıklı Kurabiye, Üzümlü Kurabiye, Diamond Kurabiye, Stick Kurabiyeler
  • Mantar Kurabiye, Acı Badem, Bademli Kavala, Kaşık Kurabiye
  • Klasik Tuzlu Kurabiye(el işi), Susamlı Kesme Kurabiye, İç dolgulu(Peynir, Patates, Zeytinli), Haşhaşlı, Baharatlı Kurabiye

7.Hafta

  • Kruvasan Çeşitleri
  • Sade, Çikolatalı, Frambuazlı, Meyve Dolgulular

8.Hafta

  • Mayalı Hamurlar
  • Poğaça, Açma, Simit, Pankalya ,Ay çöreği, Roll, Briosh, Hamburger, Küçük Pizzalar

9.Hafta

  • SINAV HAFTASI

10.Hafta

  • Tekli Pastalar
  • Tiramisu, Nugat, Crunch, Lear Pastalar(Portakallı ve Frambuazlı), Merengli Noel, Fındıklı, Budapeşte

11.Hafta

  • Cheesecake
  • Sansebastian
  • Tahinli, Newyork(Lotus, Limon, Frambuaz) Adet Cheesecake
  • Soğuk Cheesecake

12.Hafta

  • Şerbetli Tatlılar(Şekerpare, Kalburabastı, Lokma, Tulumba, Halka Tatlı, Kadayıf)

13.Hafta

  • Ekmekler
  • Tam Buğday, Baget, Cabatta, Tost Ekmeği, Focaccio, Sarı Buğday, Mısır Ekmeği

14.Hafta

  • Special Çikolatalar

15.Hafta

  • Sütlü Tatlılar
  • Sütlaç, Keşkül, Kazandibi, Tavuk Göğsü, Damla Sakızlı Muhallebi, Magnolia, Güllaç

16.Hafta

  • SINAV HAFTASI

Meliora Pasta Akademi

Sık Sorulan Sorular
Türkiye’de ki en kapsamlı ve kendi alanında en verimli eğitim programlarını sunuyoruz
Eğitim sırasında her saniyemizi çok ciddiye alıyoruz ve anlık atacağımız adımı çok iyi biliyoruz ve her öğrencimize öncelikle ‘Özgüven’ veriyoruz.
Mesleğe ilk giriş anı çok önemlidir. Bu aşamada en önemli şey ‘’En doğru adımları, En doğru eğitimlerle’’ atmaktır.
Meslek edinmek adına profesyonel eğitimlerimizi tavsiye ediyoruz.
×

WhatsApp'ta bize ulaşın

Nasıl yardımcı olabiliriz?
WhatsApp'ta bize ulaşın